Kategorier
Uncategorized

Full fart FRAMÅT !

Onsdagen den 11 mars 2020 är datumet vi helst vill glömma. Pandemi deklareras officiellt av WHO. Därefter har världen på inga sätt varit sig lik.

Onsdagen den 9 februari 2022 är datumet vi önskat varje dag. Imorgon tar Svea Rike bort pandemi restriktionerna som länge begränsat, skyddat, hett diskuterats, applåderats och ifrågasatts inom och utom vår landsgräns.

Om knappt fyra timmar går startskottet mot nya tider, eller bör jag skriva gamla tider, och jag är inte den enda som länge stått redo i startblocket i väntan på att få höra den ljuva knallen av startpistolen som avfyras.

Aurora Hundtjänst har under pandemin fått sig en rejäl ”make-over” vad gäller utformning, layout och flexibla format.

  • Ny hemsida
  • Ny lärplattform Xlntdogs.com
  • Uppdaterad Hunddagisutbildning
  • MENTOR Live varje vecka online
  • Dryga 50 nya föreläsningar online hela året (det kommer ännu fler)
  • Nya kurser och utbildningar är under planering

Å sist men inte minst, för alla elever vid Hunddagisutbildningen, utbildningens Kursintyg har fått sig en ny fräschare kostym. Eller galaklänning om man vill…

Härmed vill jag stolt tillkännage Lassie´s Kursintyg för en väl genomförd Hunddagisutbildning med aktiv närvaro, effektiv studieinsats och alltid med ett positivt bemötande:

Så. Är du redo?

 

VIK HÄDAN PANDEMI – SCHAAS !!!

 

FULL FART FRAMÅT MOT FRAMTIDEN !!!

2022 viktigaste dag vaknar vi till imorgon. Jag önskar att du och alla dina nära och kära får ett alltigenom positivt år med hopp, drömmar, förverkliganden men framförallt önskar jag utmärkt hälsa för alla.

Jag vill varmt välkomna dig till Aurora Hundtjänst med sin nya ”parhäst” Xlntdogs.com

Mimmi Janeld