Hundfritids

RULLANDE HUNDDAGIS MED HÄMTNING / LÄMNING I HEMMETSVERIGES FÖRSTA HUNDFRITIDS SÅ HÄR ROLIGT HAR HUNDARNA HOS AURORA HUNDTJÄNSTKLICKA HÄR FÖR ATT SE FILMMobilt hunddagis med hämtning / lämning i hemmet * Inga tider att passa       
 * Inackorderingsmöjlighet
 * Balanserad grupp minskar stress
 * Tjänsten tillgänglig 1-5 dgr/per vecka
* 7 000 kvm inhägnad rastgård / träningsplan
 * Daglig SMS-rapport till hundägaren efter hemlämning
 
     NYHET  ! 
 
Från och med januari 2013 ingår en hundmassage behandling i månadsavgiften
för varje fritidshund var 6:e vecka. Massagen utförs av professionell hundmassör
dagtid på hundfritids
Fritidsfröken är utbildad hundinstruktör med över 13 000 timmars erfarenhet av arbete med hundar i flock.

På hundfritids finns hälsobringande bäddar från Back on Track att vila på i lokalen och anti-bakteriella hundfällar  i Djurtransporten.

Alla filtar och bäddar tvättas i 95 grader med både för hunden och naturen giftfria produkter. Även utrymmen rengörs med miljövänliga produkter.

Fritidshundarna dricker rent UV-filtrerat vatten med tillsatt naturlig formula för ökad munhälsa (innehåller enbart naturlig Aloe Vera och grönt te).

Belöningsgodiset som används är ZiwiPeak. ZiwiPeak är 100% rent utan artificiella tillsatser, konserverings- eller färgmedel, utan spannmål eller utfyllnadsämnen.
Din hund förtjänar det allra bästa !Så går det till:
Hundägaren rastar sin hund på morgonen, ger den frukost, vinkar adjö och går till sitt arbete.

Hunden vilar lugnt på favoritplatsen och hämtas upp av fritidsfröken på förmiddagen och återlämnas stimulerad och rastad på eftermiddagen.

Bilen som används är en av Jordbruksverket godkänd Djurtransport och är inredd med bur till varje hund. Under färd vilar hunden på mjuka antibakteriella fällar och har tillgång till anti-spill skålar med vatten vid behov. Vintertid råder värme i utrymmet med hjälp av en dieselvärmare och sommartid arbetar en kraftig fläkt vilken byter luften fem gånger i timmen även då Djurtransporten står still.

När sista hunden för dagen är hämtad åker vi till en inhägnad hundrastgård där vi busar, tränar, umgås och trivs i 1-3 timmar.

Hundfritids nyttjar regelbundet en inhägnad berikningsbana där hunden får utlopp för de grundläggande biologiska funktioner och beteenden vilka är förutsättningen för välmående och hälsa.

Mitt på dagen har vi möjlighet till en återhämtande vila i mysiga hundlokalen på Turnévägen 2 i Skogås som naturligtvis är godkänd av Hälso- och Miljöförvaltningen.

Är vi inte ute hela dagen får hundarna en kortare rastning på eftermiddagen innan de lämnas hem och inväntar sin hundägare.
VAD TYCKER HUNDÄGARNA OM HUNDFRITIDS ? (klicka och läs - under uppdatering)
AKTUELLA UPPTAGNINGSOMRÅDEN: 

SKOGÅS - TRÅNGSUND -  FARSTA -  SKÖNDAL - GAMLA ENSKEDE

Fritidshundarna 2013 

Prislista Hundfritids 2013
VILL DU ANMÄLA DIN HUND TILL HUNDFRITIDS ELLER HA MER INFORMATION? 
KLICKA HÄR