Kampanj

LUFTRENARE

Mimmi Janeld”I dessa pandemitider när inomhusluften sällan varit lägligare att hålla ren har jag startat ett samarbete med O2H.  Jag har själv haft denna Luftrenare Beyond i flera år och resultatet har verkligen varit fantastiskt.”
O2H AIR AND WATER SOLUTIONS
Vi jobbar i en utsatt miljö med mycket damm, hår och givetvis virus och bakterier.
O2H, som är leverantören av denna Luftrenare Beyond har agenturen för Aerus produkter i Sverige. Aerus är tidigare Electrolux i USA och har funnits sedan 1924.
Tekniken i luftrenaren Beyond är tidigare testad mot DNA & RNA virus (kennelhosta är ett RNA virus) E.coli, Svininfluensa, Fågelinfluensa, MRSA, Hepatit A, Pollen, Mögel, Svamp etc.
I september förra året testades och godkändes ActivePure mot SARS-CoV-2 som orsakar Covid-19. ActivePure eliminerar Covid-19 på 3 minuter i luften och 7 timmar på ytor.
En Luftrenare täcker 232 m2. Vilket gör att det blir ett mycket bättre luftflöde samtidigt som att dammtorkningen minskar i lokalerna.
O2H levererar idag luftrenare till frisörer, apotek, fotterapeuter, tandläkare, äldreboenden, taxibolag, hunddagis etc.
Luftrenare Beyond ligger i normala fall på 14392:- ex moms. Tom 31/10-21 får ni ett rabatt på 15%. Vilket innebär att ni nu har chans att skaffa Luftrenare Beyond för 12233:- ex moms. Leasing går att ordna från 258:-/månad.

Kontakt: Christian Ahlström
076-320 20 97
www. o2h.se
christian@o2h.se